HM Makeup

„ Légy Önmagad, mindegy ki mit gondol. ”


Menyasszonyi smink

próbával 21000 Ft

Önsminkelő kurzus

(2.5 óra)   16 000 Ft

Nappali és alkalmi smink

5000 Ft / 6000 Ft

Tabló, szalagavató smink

18 év alatt  4500 Ft

Menyasszonyi smink

a Nagy napon 12500 Ft

Kreatív/extrém smink

egyedi ár

 

Menyasszonyok számára is több szolgáltatáscsomagot alakítottam ki. A sminkpróba nem kötelező, ezért ez csak egy válaszható opció a Hölgyek részére. A próba a nagy nap előtt, előre egyeztetett időpontban és helyen történik.

Szolnokon a kiszállás 3000 Ft. a belvárosban- Szandaszőlős, Széchenyi és egyéb külső területek 3500 Ft., az egyéb településeken távolság függvénye a költség. (Oda-vissza út, 80 Ft/ km plusz fix díj 2000 Ft.)

A sminktanácsadás során végigvesszük a sminkelési folyamatot,  eszközöket, anyagokat – majd lépésről lépésre kisminkeljük a Hölgy arcát (részben én, részben ő). Az igények egyediek – 2,5 órás etapokban történik az oktatás.  Az egyéni önsminkelő kurzus az alábbi tematika alapján indul, igényeid alapján Rád szabjuk: alapanyagok, ecsetek, mit hoztam otthonról, sminkkészítés – két ütemben segítségemmel. Az ár magában foglalja az alapanyagok, eszközök használatát, tanácsadást illetve sminkkészítést. Közel 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezem – célom, hogy a Számodra legfontosabb információt, tudást kaphasd meg.

Új szolgáltatás: beauty&coaching szolgáltatás egyénre szabott: szeretnék támogatást adni mindazoknak, akik szeretnék a csodás arcukat még szebbnek látni, meglátni egyedi szépségüket. Éppen ezért a szolgáltatás több módon használható fel: coaching önelfogadás témában, sminktanácsadással kiegészítve, – coachingot követően egy smink készítése Számodra, csak coaching, ha erre van szükséged, csak smink, akár olyan smink készítésével, amely kifejezetten a komfortzónádon kívül van.

Sminkutalvány vásárolható bármely szolgáltatáshoz, ajándéknak is tökéletes! A kapcsolat fülön minden részletet tudunk egyeztetni, akár postázható is. Legyen akár smink, sminkoktatás vagy beauty&coaching!

error: Védett tartalom!!!