HM Makeup

„ Szeresd magad, mert vagány vagy! ”

The story

Hosszú évekkel ezelőtt jött az ötlet – mi lenne, ha megtanulnék sminkelni?

Akkor még nem tudtam, miért is szeretném, hiszen előtte nem voltak ilyen vágyaim – nem rúzzsal a kezemben nőttem fel, még csak nem is különösebben érdekeltek a kozmetikumok.

A sminkes képzés első napján rájöttem: semmit sem tudok a sminkelésről. Talán a színekhez értek, de meg kell tanulnom látni a szép és csodás smink apró részleteit. Szerencsére marketinges szakmámból adódóan ez nem ment nehezen, de nagy alázat annál is inkább kellett és kell mai napig.

Ma már több, mint 10 év sminkes pályát magam mögött tudva, azt gondolom, hogy a legnagyobb kincs ebben a szakmában a mosoly, az örömteli válaszüzenet, egy ölelés vagy egy meghatódott pillanat a kész smink megpillantásakor…  én ezért csinálom. Azt is megtanultam, hogy nem elég szépet készíteni, sokkal inkább fontos olyan sminkeket alkotni, melyben meglátja minden Vendég önmaga legszebb valóját. Ez az igazi kihívás számomra minden alkalommal.

Mindenki egyedi, megismételhetetlen – a smink pedig csak fokozza a ragyogást, legyen az naturális vagy drámaian erős, ízlés és önazonosság kérdése.

error: Védett tartalom!!!