HM Makeup

„ Szeresd, aki Te vagy! ”

 

MAKEUP ARTIST

Horváth Marianna okleveles sminkes vagyok, Fábián Éva sminkiskolájában sajátítottam el a sminkelés alapjait és végeztem professzionális sminkesként 2013-ban. Mivel a szakmai fejlődést nagyon fontosnak tartom, ezért csiszolgatom mai napig tudásom, illetve végzek el különféle workshopokat is.

A sminkelés nem csak hobbim, hanem egyik fontos elemévé is vált szakmai pályafutásomnak – arról nem is beszélve, hogy milyen örömöt jelent számomra a boldog vendég, aki ráébred mi is rejlik benne.

Nagyon sok sablonos, de jól hangzó dolgot le tudnék írni magamról… Mintsem lelkiismeretes vagyok, figyelek a vendégek kéréseire, tudatosan készülök minden alkalomra, hogy a legjobb formámat nyújtsam és folyamatosan tanulok, színesítem szolgáltatásaimat azért, hogy ne csak egy legyek a több száz sminkes közül.

Mindezek helyett azonban javaslom, hogy tekintsd végig galériám, hiszen a munkáimról készült képek prezentálják a szavak jelentését! Csatlakozz Instagram közösségemhez is, ahol folyamatosan követheted és szemlélheted milyen is egy sminkes alkotás közben!

Az általam használt sminkanyagok professzionális felhasználásra készültek, több márkát is preferálok, mint például a Makeup Atelier, Guerlain, a Chanel, a Dior, az Yves Saint Laurent vagy a MAC.

Jelenleg Szolnokon, a Szapáry u. 31. szám alatti szalonban dolgozom – előzetes bejelentkezés szükséges (a kapcsolat fülön több információt találsz).

Köszönöm, hogy oldalamat meglátogattad, legyen csodás napod!

  • 2013   ·  Sminktanfolyam, Fábián Éva sminkiskolája
  • 2014   ·  Kreatív sminktanfolyam, Fábián Éva sminkiskolája
  • 2016   ·  tréning, Legal Makeup Beauty Academy
  • 2017   ·  tréning, Legal Makeup Beauty Academy
  • 2018   ·  tréning, Nóra Jakab Makeup & Store
  • 2019   ·  tréning, Nóra Jakab Makeup & Store
error: Védett tartalom!!!